Sportaanbod voor volwassenen

Beweegprogramma in de Fitness

Tijdens het fitnessen is altijd een sportbegeleider aanwezig die deskundig advies kan geven. U krijgt een persoonlijk trainingsprogramma, waarin rekening wordt gehouden met uw belastbaarheid en doelen. De sportbegeleider past uw trainingsprogramma tussendoor aan aan uw mogelijkheden.

 

Lokomat

Mensen met een bijvoorbeeld dwarslaesie kunnen bij ons lopen in de lokmat. Dit is een automatische robot waarmee het lopen gestimuleerd wordt bij mensen met een dwarslaesie of niet aangeboren hersenletsel. Lees hier meer informatie over dit aanbod
 

Sport & Spel

Als u van bal- en netspelen houdt en graag in groepsverband sport, zijn de volgende activiteiten misschien iets voor u.

Oefensportmix
Oefensportmix biedt een afwisselende combinatie van oefeningen en sport. Na een uitgebreide warming up doen we verschillende oefeningen, zoals matoefeningen en oefeningen op muziek. We sluiten af met een volleybal.

Zaalsport Light
Diverse bal- en netspelen - zoals tafeltennis, volleybal en badminton - worden aangepast aan het niveau van de groep, zodat iedereen op zijn of haar eigen niveau kan meedoen. Het gaat nadrukkelijk niet om het winnen, maar om het verantwoord en met plezier bewegen. Waar nodig wordt gebruikgemaakt van aangepast spelmateriaal, zoals lichte ballen en brede grepen.
 

Hart in Beweging
Voor mensen die na hartrevalidatie onder deskundige begeleiding willen sporten. De training bestaat uit een warming-up, een trainingsdeel en een spelgedeelte. Het doel is op een verantwoorde en leuke manier bewegen en conditie op te bouwen. U leert zelf te bepalen tot hoever u tijdens het sporten kunt gaan.

 

 

Ontspannend bewegen 

Heeft u behoefte aan bewegen op een rustige manier, dan kan Ontspannend bewegen iets voor u zijn. Het zijn doorlopende activiteiten, u kunt instromen wanneer u wilt.

 

Pilates

Pilates is erop gericht het lichaam te stretchen, versterken en balanceren. Een les bestaat uit een uitgebalanceerde serie oefeningen, die wordt uitgevoerd op de mat. Het juiste ademhalingpatroon en een rustig achtergrondmuziekje ondersteunen de oefeningen.

Meer informatie en contact

Dr. J v Breemenstr 2, 1056 AB Amsterdam
T (020) 589 65 03
sportcentrum@reade.nl
ma t/m vrijdag 08:00 - 12:00 uur

  > Bekijk hier onze brochure
   > Bekijk hier rooster en prijslijst

  > Rooster en prijslijst voor 2017
  > Bekijk hier onze voorwaarden

  > Aanmelden sportcentrum

  Volg ons op facebook

 

Ons team:

Martin Fluit,

Manager CASA Reade

 

Carolien Kuin,

Sportbegeleider fitness en pilates

 

 

Peter Robben,

Sportbegeleider fitness, zwembad en zaal

 

Ewelina Rozendal,

Sportbegeleider zwembad en fitness